Održavanje

vaših web stranica

Dizajn i brendiranje Izrada web stranica Drušveni profili Grafički dizajn Dizajn i brendiranje Izrada web stranica Drušveni profili Grafički dizajn

Usluge koje dobijate u mjesečnom održavanju
vaše web stranice

01

Popravljanje novonastalih problema na stranici

Radi česte nadogradnje plugina i verzija podloške njihove izmjene kompatibilnosti potrebno je redovno održavati web stranicu i pratiti potencijalne novonastale probleme koji su proizašli iz nadogradnji.

02

Objavljivanje artikala/postova na web stranicu

Ukoliko niste u mogućnosti da savladate objavu artikala na web shopu ili postova na vašoj stranici mi smo tu da vam pomognemo i objavljujemo sadržaj na vašoj web stranici. U osnovni paket održavanja stranice je moguće dodavanje do 15 artikala u web shop sedmično ili 20 postova sedmično.

03

Hitna intervencija

U slučaju hakerskog napada i proboja na web stranicu tu smo da reagujemo urgentno i riješimo problem u što kraćem vremenskom roku kako bi vaša web stranica ostala neoštećena a vaš sadržaj neoštećen i siguran.

04

Izmjena izgleda određenih stavki na stranici

Također u osnovni paket ove usluge spada i izmjena izgleda nekog dijela na vašoj web stranici ukoliko se odlučite da vam se neki segmenti ipak ne sviđaju onakvi kakvi jesu ili čisto želite da izmijenite dio stranice. U ovu uslugu spadaju samo određene izmjene na web stranici i nije moguća izmjena cijelog izgleda (dizajna) web stranice.

Cjenovnik

Osnovni paket održavanja

KM 100 mjesečno
  • Popravljanje novonastalih problema na stranici​
  • Hitna intervencija​
  • Objavljivanje artikala/postova na web stranicu​
  • Izmjena izgleda određenih stavki na stranici​

Šta neki od naših klijenata kažu o nama?